En vintrig konstrunda

Besök hos Ingmar Aldenhov på Dalköpinge ängar

Besök hos Ingmar Aldenhov i hans ateljé.


Nettan och SvenErik, blåfrusna och huttrande. Det gällde att äta snabbt.

Nettan och SvenErik, huttrande och blåfrusna. Det gällde att äta snabbt.Tommy kämpar på i kylan.           Netan fuskar, satte på värmen i bilen.Till slut så kom solen!
Och vitsipporna tittade fram mellan träden!

Morgonpromenad vid Bingsmarken

.

Här om dagen gjorde jag det, som jag alltid drömmer om att göra. Jag gick en tidig promenad vid havet. Luften var krispig och det var varmt och skönt i solen.

Fin dag vid havet


Helgbesök

Nu i helgen har vi haft fint besök av yngsta dottern Mette och hennes älskling Alex. Så mysigt! Alex hjälpte Tore med att riva ner och bygga upp i vårt blivande nya kök. Mette och jag fick köra till tippen i Skurup med allt som slängdes ut, mycket sortering, inte så lätt att veta var allt ska slängas. Men vi hann också med en liten loppis sväng, kul! Sen blev det grillning i full storm nästan. Idag var vi en sväng nere i Smygehamn och tittade på havet. Mette fyndade på en liten billig loppis. Det blev att lasta bilen full på hemvägen. En fin helg blev det.

Hemma till slut!

Jag har flyttat ca 35 gånger i mitt liv, de flesta gångerna i min barndom och min ungdom. Efter att barnen föddes har jag faktiskt bott i samma kommun i sammanlagt 25 år. Visserligen har jag flyttat några gånger inom kommunen, men ändå. Nu i november i fjor så gick flyttlasset igen, förhoppningsvis för sista gången. Huset dit vi flyttat är från början vårt sommarhus sedan 5 år. Här har vi tillbringat nästan varje ledig stund sedan vi köpte det. Varje söndag när det var dags att åka till Svalöv, kändes det tråkigt. Speciellt när grannen tog sin cykel och på sin kvällsrunda cyklade ner mot Bingsmarken och havet. Då ville man bara stanna kvar. Så till slut bestämde vi oss för att bosätta oss permanent. Känns bra, för det mesta. Jag kan sakna att se människor omkring mig och att kunna gå till jobbet, men naturen är storslagen och ljuset är fantastiskt.

RSS 2.0